Om huset

Lyst og moderne forsamlingshus lige uden for Sorø

Lynge Forsamlingshus har eksisteret siden 1905. Gennem tiden har husets lyse og indbydende rammer været med til at skabe uforglemmelige fester og hyggeligt samvær. Forsamlingshuset er også samlingspunkt for lokale arrangementer, hvor Lynge-borgere spiser sammen eller på anden vis dyrker det lokale fællesskab. Huset lejes ud til forskellige foreninger - blandt andre Sorø Danseforening. 

Lynge Forsamlingshus opfylder på fineste vis det samlingssted vi alle har brug for, når livet byder på store begivenheder om det så er glædelige fester som fødselsdage, dåb, konfirmation, bryllup eller de triste begivenheder når vi til begravelser siger et sidste farvel til vores kære.

Forsamlingshuse har gennem tiden haft og har den dag i dag stor betydning for samfundet. Desværre er hver fjerde forsamlingshus i dag i fare for at lukke ned på grund af manglende vedligeholdelse. Det problem har vi heldigvis ikke i Lynge og det kan vi takke den store og helt igennem fantastiske flok af frivillige mennesker, som hvert år lægger mange timer i at kalke, male, gøre rent, slå græs og luge ukrudt. Uden alle vores frivillige, var Lynge Forsamlingshus ikke, hvad det er i dag – et moderne, vedligeholdt og meget populært hus. 

Huset er godt booket op - også flere år ud i fremtiden, så hvis du skal holde en fest nu eller inden for de næste år, så tjek vores kalender her på siden, for at se om datoen er ledig. Du kan sende en forespørgsel ved at klikke på den ønskede dato i booking-kalenderen. Når din forespørgsel er modtaget dobbelttjekker vi datoen og så får du en mail med informationer om betaling af depositum. Når du har indbetalt depositum er huset dit på den givne dato.

Som hovedregel ønsker vi ikke at danne ramme om ungdomsfester. Der har desværre være en del uheldige episoder, hvor huset har være overordentligt medtaget efter denne type fester. Hvis vi skal sige ja til ungdomsfester i Lynge Forsamlingshus, er der et regelsæt, som skal efterleves. Det vurderes i den enkelte sag om der gives tilladelse eller ej så derfor kontakt vores udlejning: 26336723

Hjertelig velkommen i Lynge Forsamlingshus.

Regnskaber og vedtægter

Her kan du se husets seneste regnskab og vedtægterne

Book Lynge Forsamlingshus

Lejeaftalen skal bekræftes på mail og er først gældende, når der er indbetalt depositum.

OptagetReserveret